CHP Konya'dan YENİ Parti'ye kaç kişi geçecek?
CHP'de yaşanan ayrılığın ardından gözler Konya teşkilatına çevrilirken, CHP Konya eski İl Başkanı Nejat Türktaş, Pusula Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Türktaş, hem parti binası çalışmaları hem de istifa süreciyle ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.
"KONYA'YA YAKIŞIR BİR İL BİNASI YAPACAĞIZ"
Yeni parti yapılanmasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirten Türktaş, il binası konusunda sona yaklaşıldığını söyledi.
Türktaş, "Yer konusunu çözüyoruz. Konya'ya yakışır ve yaraşır bir şekilde daha güzel bir il binası gerçekleştirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
"BUGÜNE KADAR İSTİFA DAVETİNDE BULUNMADIK"
İstifa edenlerin sayısıyla ilgili konuşan Türktaş, şu ana kadar resmi bir davette bulunmadıklarını belirterek, sayının ilerleyen süreçte netleşeceğini ifade etti. "Bugün itibarıyla bir istifa davetinde bulunmadık. Toplu istifayı seçilmiş yöneticiler kendi aralarında organize ederek gerçekleştirdi. Bugünden sonra resmi rakam açıklanacaktır." dedi.
CHP Konya'da bardak taştı Kılıçdaroğlu'nu istemeyenler toplu istifa etti!
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.