CHP'de "Adnan Beker" tarışması

CHP'de "Adnan Beker" tarışması
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Kılıçdaroğlu'na değil Erdoğan'a verdiğini söyleyen İYİ Partili Adnan Beker'in CHP'ya katıması sonraı tartışma devam ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Adnan Beker'i kendisine emanet ettiğini söylemesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Genel Başkan'da niye öyle emanet etti bilmiyorum. Çünkü siyasette insan ancak kendi kendine kefil olabilir. Takdir kendilerinin" dedi.

'TRANSFERDEN HABERİM OLMADI BİR GÜN ÖNCE GAZETELERDEN OKUDUM2

MÜSİAD'ın iftar programına katılan Mansur Yavaş, program çıkışında basın mensubunun, eski İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in Cumhuriyet Halk Partisine katılması ve Özgür Özel'in söylediklerine ilişkin sorusu üzerine, "Bende bir gün önce basından öğrendim. Kendisiyle tanışıyoruz tabii ki. Ankara Büyükşehir'de İYİ Parti Grup Başkanıydı ve arada sırada görüşüyorduk kendisiyle. Transferden haberim olmadı bir gün önce gazetelerden okudum, daha sonra da rozet takıldığını gördüm. Başka bir dahlimiz olmadı açıkçası, sayın Genel Başkan'da niye öyle emanet etti bilmiyorum. Çünkü siyasette insan ancak kendi kendine kefil olabilir. Takdir kendilerinin" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.