CHP'den 'Anıtkabir' yürüyüşü

CHP'den 'Anıtkabir' yürüyüşü
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine hep beraber ulaşmak için mücadele ediyoruz. Bugün gençlerin bayramı ve ben gençlerle beraberim. Çok mutluyum." dedi

CHP Gençlik Kolları tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark'tan Anıtkabir'e yürüyüş düzenlendi.

Ankara Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle izin verilmeyen yürüyüş, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı yerine Kumrular Caddesi üzerinden gerçekleştirildi. Yürüyüşe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri de katıldı.

Kılıçdaroğlu, yürüyüş öncesi yaptığı açıklamada, "Gençlerle beraberiz. Bugün 19 Mayıs, gençlik ve Atatürk'ü anma günü. Atatürk'ü, Cumhuriyetimizi, gençlerimizi seviyoruz. Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine hep beraber ulaşmak için mücadele ediyoruz. Bugün gençlerin bayramı ve ben gençlerle beraberim. Çok mutluyum." dedi.

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'i ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı

Kılıçdaroğlu ve partili gençler, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesinin bulunduğu alana geldi. Kalabalık nedeniyle mozoleye ulaşmakta zorlanan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.