CHP'den gelen eleştirilere Akşener'den sert yanıt: Gerizekalılık

CHP'den gelen eleştirilere Akşener'den sert yanıt: Gerizekalılık
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saraçhane'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla bir araya gelmesi sonrası yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.

Altılı Masada Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saraçhane'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla bir araya gelmesi sonrası yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.

Akşener, Kılıçdaroğlu'nu aradığını ulaşamadığını belirtirken CHP genel başkanının çevresindekiler için de "Gerizekalı" yakıştırmasında bulundu.

Kendisine gösterilen tepkilere karşı çıkan Akşener "Kurmay zekanız olsa beni arardınız ben de kendi telefonumdan sizi halka gösterirdim" diye çıkıştı.

'KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM AMA ULAŞAMADIM'

Fox Tv'de konuşan Akşener, "Kılıçdaroğlu'nu da aradım Ekrem Bey mevzusunda. Onu da yani beş kişi aradı oraya çağırdım, ben de gidiyorum dedim. Kemal Bey'e ulaşamadım. Sonuç itibariyle bakın çok basit bir şey söyleyeyim. Yani her şey problem de biz değiliz bunu anlatmaya çalıştım" dedi.

'SONUÇ GERİ ZEKALILIK'

Akşener, Saraçhane ziyaretinin ardından başlayan "İYİ Parti'nin adayı İmamoğlu'mu?" tartışmalarına yönelik şunları söyledi:

"Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Sonuç geri zekalılık. Bak daha enteresan bir şey söyleyeyim. Geri zekalılık her tarafta mevcut. Onun için böyle oluyor. Fırsatçı oldum, terbiyesiz oldum, saygısız oldum, içişlerine karışır oldum. Tam tersine ben bir lidere çok yakın çalıştım. Biz ne yapardık? Bak kendim için demiyorum. Almanya'ya gitmesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problemi yok. Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan o muhteremler, benim yanımdaki arkadaşları ya da onlar yoksa beni aralardı.

'KURMAY ZEKA BUNU AKIL EDER'

Ben o yukarı çıktığımda hani Hande Fırat'la Sayın Erdoğan 15 Temmuz'da yapmıştı ya benim telefonumdan bir düzenek kurulurdu. Arardı Sayın Kılıçdaroğlu. Ben onu halka gösterirdim. Ne olurdu kardeşim? Biz bunu yaptık. Bu tür şeyleri yaptık o çok yakın çalıştığım dönemde. Bunu akıl eder kurmay zeka. Beceremediniz sonra ne oldu? Terbiyesiz, fırsatçı, saygısız, ve de içişlerine karışır oldu. Sürekli olarak İYİ Parti üzerinden analiz yapmak yerine bu manada bir birçok şeye gayet dikkatliyiz"

'2 MART'TA ADAYI KONUŞACAĞIZ'

Akşener altılı masanın adayı ile ilgili, "2 Mart'ta yapacağımız toplantıda aday konusunda yöntemin konuşulacağını düşünüyorum. Ben söyleyeceğim. İsmi siz ne zaman öğrenirsiniz bilmiyorum. Masa 'Siz aday olun' derse, onu bilmiyorum, hiç düşünmedim. Kazanacak bir adayla girip 1. turda kazanacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.