CHP'den Haluk Levent sürprizi Hatay'da aday mı?

CHP'den Haluk Levent sürprizi Hatay'da aday mı?
 Editör
Gazeteci Murat Ağırel, CHP yönetiminin, ünlü şarkıcı ve aktivist Haluk Levent'e Hatay'dan başkan adayı olması için teklif götürdüğünü söyledi.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı tartışmalara sebep olurken, yeni bir iddia gündeme geldi.

s-e7c656fc0b0a45077e51ae77c50794281ea534e1.webp

Türkiye İşçi Partisi (TİP)'in Lütfü Savaş'ın rakibi olarak Gökhan Zan'ı aday göstermesi sonrası CHP'den Haluk Levent'e teklif götürdüğü kulislerde gündeme gelmeye başladığı iddia edildi.

Gazeteci Murat Ağırel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'CHP yönetimi Hatay Belediye Başkanlığı için Haluk Levent’e teklif götürdü.' dedi

İddia ile ilgili Haluk Levent'e ile iletişim kurduğunu söyleyen gazeteci İsmail Saymaz, teklif götürüldüğü iddiasının doğru olduğunu açıkladı.

Saymaz'a hali hazırda AHBAP başkanı olduğunu söyleyen Levent, 'Üyelerime ve bizi destekleyen herkese siyaset dışı kalacağıma dair sözüm var diyerek, kabul etmedim.' diyerek teklifi kabul etmediğini açıkladı.

ekran-alintisi.jpg

Levent, benzer bir açıklamayı sosyal medya hesabından da paylaşarak, 'Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe bürünemem. Diğer siyasi partilerden de teklifler oldu. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım net. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.