CHP’den, İYİ Partiye hayırlı olsun ziyareti

CHP’den, İYİ Partiye hayırlı olsun ziyareti
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Haziran ayında İYİ Parti Konya il başkanlığının 2. Olağan kongresinde yeniden Konya il Başkanı Seçilen Gökhan Tozoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ....

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Haziran ayında İYİ Parti Konya il başkanlığının 2. Olağan kongresinde yeniden Konya il Başkanı Seçilen Gökhan Tozoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Ziyarette, İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyen CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Partinizin ikinci il kongresinde yeniden Konya il başkanı seçilmenizden dolayı size ve yönetim kurulu üyelerinize kutlar, başarılarınızı devamını dilerim.  Muhalefet partileri olarak zor bir coğrafyada siyaset yapıp, şehrimizin ve ilçelerimizin sorunlarını dile getirip, çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. İYİ Parti teşkilatlarıyla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra birlikte uyumlu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Birlikte Uyumlu Çalışmalarımızı Devam Ettireceğiz

 

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek,

“İYİ Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da CHP teşkilatlarıyla uyumlu çalışmalarımızı ülkemiz ve milletimizin çıkarları noktasında devam ettireceğiz. Muhalefet partileri olarakşehrimizin ve ülkemizin sorunlarını takip edip, gündeme taşımayı sürdüreceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

chp-iyi-parti-ziyaret-3.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.