CHP’den oda ziyaretleri

CHP’den oda ziyaretleri
 Editör
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve beraberindeki heyet Konya Mimarlar Odası ve Konya Jeoloji Mühendisleri Odasını ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi aldı.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya birlikte Konya Mimarlar Odası ve Konya Jeoloji Mühendisleri Odasını ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi aldı. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman her zaman odaların yanında yer aldıklarını dile getirerek, “Sivil topluma ve sivil toplum kuruluşlarına önem vererek, yanında yer alıyoruz. Konya il başkanlığı olarak şehrimizdeki odalarımızla yakından ilgilenip, sorunlarını dinleyerek, üzerimize düşen görevi yerine getirerek, çözümünün de takipçisi oluyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz Mimarlar Odası ve Jeoloji Mühendisleri odalarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

chpden.jpg

KONYA’NIN SORUNLARI BENİM İÇİN ÖNCELİKLİDİR

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş ise Konya’nın sorunları benim için önceliklidir diyerek, “Bir Konyalı olarak ve Konya’nın temsilcisi olarak Konya’nın sorunları benim için önceliklidir. Konya’nın ve meslek odaları tarafından bize iletilen sorunları mecliste dile getirerek, çözümünün de takipçisi oluyorum. Sizle ve diğer odalarımızla güzel çalışmalar yapıyoruz. Konya’yı temsil etmekten ve sizleri hizmet etmekten mutluyum” dedi. CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar İsmail Sonkaya’da belediye başkanı seçilirse yapacaklarını anlattı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.