CHP'li Mehmet Sevigen'den Altılı Masa eleştirisi: Bunlar siyasi sığınmacı! CHP'ye çöktüler!

CHP'li Mehmet Sevigen'den Altılı Masa eleştirisi: Bunlar siyasi sığınmacı! CHP'ye çöktüler!
Altılı masaya ve CHP'nin vekil listelerine tepki gösteren Sevigen, "40 tane milletvekili verdik. Bunlar siyasi sığınmacı, 40 haramiler. CHP'ye çöktüler" dedi.

Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK'te Tunç Arslanalp'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Altılı masaya ve CHP'nin vekil listelerine tepki gösteren Sevigen, "40 tane milletvekili verdik. Bunlar siyasi sığınmacı, 40 haramiler. CHP'ye çöktüler. Babacan ne diyor, eğer cumhur hareketi anayasa değişikliği konusunda bizimle çalışmak isterse biz hazırız, diyor. Bir gün zafer işareti yapıp bir gün ülkücü olacaksam böyle siyaset olmasın" dedi.

'BİZ CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI, BAKANLIK İSTEMİYORUZ' DESİNLER

Sevigen, "Bir önerim var, bu arkadaşlar çıksın 'Biz cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, bakanlık istemiyoruz. Zaten vekillik aldık' desinler. Davutoğlu'nu dinledim, halam gitti verdi dedi. Ben bütün koltukları terk ettim diyor. Tayyip beyin onu bıraktığını biliyoruz. 15 vekil aldık deyip resim çektirdik bu siyasi nezaketsizlik. Sen emeklerini çalmışsın, vekilleri toplayıp grup yapıyorsun. Şimdi bu arkadaşlar nasıl gidip oy verecek.

Liderler kendi bölgelerinde seçilebilmiş mi? Eski belediye başkanları Tunceli'de aday belirlerken bize de sorun diyorlar, sormuyor ve Yeşil Sol kazanıyor orada. Ekrem bey için miting yapacak, eski başbakan Davutoğlu görünmüyor. Ona sen görünme, diyorlar. Çıkıp meydanda savunmamış bile. Çalışsınlar diye feryat ediyorum. Şimdi oy vereceğiz de Davutoğlu başkan yardımcısı olacak diyorlar" diye konuştu.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU KALIRSA YEREL YÖNETİMLERİ DE KAYBEDERİZ"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ön plana çıkarılmasını da sert bir dille eleştiren Sevigen, "Canan hanım zaten İstanbul'da sevilmiyor. Şimdi çıkarmışlar Canan hanımı bir garip isim Canan hanım. Abdullah Öcalan ile ilgili laf söyletiyorlar. PKK ile ilgili laf söyletiyorlar. Ya Canan hanım zaten İstanbul da sevilmiyor ki. İnan seveni yok ya neden yok çünkü daha önce attığı twitlerden dolayı. Kemal bey kalırsa yerel yönetimleri de kaybederiz. Biz bütün büyükşehirleri almışız merkezi hükümeti Cumhur ittifakı yönetiyorsa belediyeleri biz yönetelim müsaade etsin Kemal bey." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.