CHP'lilerden CHP Genel Merkezi önünde "Diktatör Kemal" sloganları

CHP'lilerden CHP Genel Merkezi önünde "Diktatör Kemal" sloganları
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Adalet ve Değişim" yürüyüşünün son gününde CHP Genel Merkezi'ne ulaştı. Partililer, "Diktatör Kemal", "Kemal istifa" sloganları attı.

Bolu Belediye Başkanı TanjuÖzcan, "Adalet ve Değişim" yürüyüşünün son gününde CHP Genel Merkezi'ne ulaştı.

aa-20230712-31661603-31661596-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcanin-adalet-ve-degisim-yuruyusu.jpg

“KURDUĞUNUZ PARTİNİN BUGÜNKÜ YÖNETİMİ ADETA EMPERYALİST GÜÇLERİN ASKERİ GİBİ ÇALIŞMAKTADIR”

Tanju Özcan CHP Genel Merkezi'ne gelmeden önce Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen Özcan ve beraberindeki grup, mozoleye çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulundu. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Özcan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

aa-20230712-31661603-31661597-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcanin-adalet-ve-degisim-yuruyusu.jpg

CHP yönetiminin emperyalist güçlerin askeri gibi çalışmakta olduğunu söyleyen Özcan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: “Öncelikle kazanılması mümkün değil denilen Milli Mücadele'yi kazanıp emperyalist güçlere diz çöktürdünüz. Sonra ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek saltanat rejimine son verdiniz. Akabinde kurduğunuz CHP vasıtası ile üniter, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni hayata geçirdiniz. Ancak geldiğimiz noktada üzülerek ifade ediyorum ki Amerika Birleşik Devletleri'nin başını çektiği ‘Büyük Orta Doğu Projesi'nin hayata geçmesi için, kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi adeta emperyalist güçlerin askeri gibi çalışmaktadır. Bu karanlık ve sizin düşmanınız olan yönetimin değişmesi gerekmektedir. Bunların değişiminden önce sizin partinizin genel başkanının ve yönetiminin değişmesi gerekmektedir. Ben bunu sağlamak için arkadaşlarımla birlikte Köroğlu’nun diyarı Bolu’dan 200 kilometre yürüyerek Ankara’ya geldim. Sizin ilkelerinizden aldığım güçle bu akşam saat 17.00’de CHP Genel Merkezi önünde değişim ve istifa çağrısını yüksek sesle dile getireceğim. Zira sizin de ifade ettiğiniz gibi muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttur. Ruhunuz şad olsun büyük Atam.”

aa-20230712-31661603-31661601-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcanin-adalet-ve-degisim-yuruyusu.jpg

"DİKTATÖR KEMAL" SLOGANLARI

Daha sonra partililer CHP Genel Merkezi önüne ulaştı. Partililer burada, "Diktatör Kemal", "Kemal istifa" sloganları attı.

aa-20230712-31661603-31661602-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcanin-adalet-ve-degisim-yuruyusu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.