CHP'nin kalesinden aday olan komünist başkan Maçoğlu'na fondaş medyada linç kampanyası

CHP'nin kalesinden aday olan komünist başkan Maçoğlu'na fondaş medyada linç kampanyası
Fondaş medya düne kadar övgüler düzdüğü kominist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy adaylığını açıklamasının ardıdnan yerden yere vuruldu

CHP yanlısı sol medyanın seçildiği andan itibaren övgüler düzdükleri Türkiye Komünist Partili (TKP) Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, İstanbul’da CHP’nin kalesi olarak bilinen Kadıköy için belediye başkanlığını açıkladı.

CHP’lilerin hedefi haline gelen Fatih Mehmet Maçoğlu, CHP’nin fondaş kanalı olarak bilinen Halk TV canlı yayınına alındı. Programda isimler, hizmetlerini öven ve halktan birisi diyerek düne kadar övgüler düzdükleri Fatih Mehmet Maçoğlu’nun adeta yerden yere vurarak linç edip itibarsızlaştırmaya çalıştı.

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Tunceli’ye iyi hizmet edemediğini, borçlarını arttığını, projelerini hayata geçiriemediğini ifade eden CHP yanlısı fondaş gazeteciler, Fatih Mehmet Maçoğlu’nun hizmetlerini yerden yere vurarak itibarsızlaştırmak için büyük çaba serf etti.

NE ALAKASI VAR?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelilili, Özgür Özel'in Manisalı, Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonlu olduğu unutuan programda Şirin Payzın'nın "Mehmet Maçoğlu ve Kadıköy ne alaka" şeklindeki sözleri ise izleyenleri güldürdü.

LİNÇ KAMPANYASI SONRASI PARTİSİ TKP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi sonrası baişlayan saldırıların ardıdnan Türkiye Komünist Partisi (TKP), açıklama yaptı. "Türkiye Komünist Partisi’nin konuyla ilgili değerlendirme süreci devam etmektedir" denilen yazılı açıklamada, "Kadıköy, TKP’nin bu bağlamda gündeminde olan bir ilçe değildi. Kadıköy’de yıllara dayanan bir çalışmanın ürünü güçlü bir örgüte sahip olmakla birlikte partimiz sayın Maçoğlu’nun İstanbul ya da İzmir’de başka ilçelerde aday olması gerektiği düşüncesiyle hareket etti. Kuşkusuz sayın Maçoğlu ve SMF’nin bu konudaki tercihlerine saygı duyuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.