Chp'nin Mobil Uygulaması Yenilendi

Chp'nin Mobil Uygulaması Yenilendi
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, "CHP Mobil" uygulamasının temel özelliklerinde düzeltmeler içeren yeni versiyonunu yayınladı

ANKARA (AA) - CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, "CHP Mobil" uygulamasının temel özelliklerinde düzeltmeler içeren yeni versiyonunu yayınladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, eski Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı tarafından hazırlanan ve bir süredir kullanılamayan "CHP Mobil" uygulaması yeniden kurgulandı.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger yönetiminde uygulamanın yeni versiyonu hazırlanarak, hizmete sunuldu.

CHP Mobil uygulamasının temel özelliklerinde düzeltmeler içeren yeni versiyonunun parti örgütü ve halka duyurulması için ise çalışmalara başlandığı belirtildi.

CHP'nin mobil uygulaması, Android'den "http://bit.ly/CHPMobilAndroid" adresinden, iOS'tan da "http://bit.ly/CHPMobilApple" adresinden indirilebiliyor.

Yöneticilere kolay ulaşma imkanı
Uygulama, hem partililere hem de vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlıyor. Uygulamada hem fotoğrafları hem de özgeçmişleri yer alan parti yöneticilerinin iletişim numaralarından mail adresleri ve sosyal medya hesaplarına kadar ulaşılabiliyor.

CHP'nin bir süre önce başlattığı "Online üyelik" hizmeti de mobil uygulamada yer alıyor. Uygulama ile isteyen kişi kısa sürede parti üyeliğini tamamlayabiliyor.

Üyelik aidatı da ödenebiliyor
Uygulamada ayrıca kadın ve gençlik kolları yönetimleri, parti tüzüğü ve programı, parti yönetmelikleri, seçim bildirgeleri ve partinin tarihi gibi bölümler de bulunuyor. Üyeler uygulama ile parti aidatlarını da ödeyebiliyor.

Uygulamada "Haberler" başlığı da bulunuyor. Burada da başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, parti yöneticilerinin katıldığı programlara ilişkin haberler aktarılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.