CHP'ye yakın isim, Kılıçdaroğlu'nun 'sırtındaki hançerlerin' sahiplerini açıkladı

CHP'ye yakın isim, Kılıçdaroğlu'nun 'sırtındaki hançerlerin' sahiplerini açıkladı
CHP'ye yakınlığı ile bilinen Enver Aysever, "Sırtımda hançerlerle seçime girdim" diyen Kılıçdaroğlu’nun; Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Selin Sayek Böke tarafından hançerlendiğini söyledi.

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Enver Aysever Cumhuriyet Halk Partisi'nde "Sırtımda hançerlerle seçime girdim" sözlerinin damga vurduğu kurultayda koltuktan indirilen eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun; Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Selin Sayek Böke tarafından hançerlendiğini iddia etti.

515744.jpg

KILIÇDAROĞLU'NU ARAR HALE GELDİLER

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi ve sonrası Kılıçaroğlu’na yönelik eleştiriler yönelten Enver Aysever, “çok ilginç bir açıklama yapacağım” diyerek sosyal medya kanalından yaptığı açıklamada “Selin Sayek Böke’nin nasıl bir hainlik yaptığını ve hançer vurduğunu öğrendim” dedi.Enver Aysever, Selin Sayek Böke’nin kumpasta başrol oynadığını söyledi.

"İMAMOĞLU BÜYÜK BİR HAİNLİĞE İMZA ATIYOR"

Kılıçdaroğlu’nun yanındaki kişileri yanlış seçtiğini savunan Aysever, “Ekrem İmamoğlu kendini dev aynasında görüyor ve büyük bir hainliğe imza atıyor” ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜR ÖZEL’İ EKREM İMAMOĞLU SAHAYA SÜRDÜ"

Aysever, bu isimlerin seçim yenilgisi sonrası Meral Akşener dahil şükür namazı kılarak Kılıçdaroğlu’nu siyasetin dışına attıklarını söyledi. Aysever, Kurultayda başkanlığa seçilen Özgür Özel’i de Ekrem İmamoğlu’nun sahaya sürdüğünü belirtti.

"ÖZEL KALEMİNİ AYARTTILAR"

Enver Aysever süreçte İmamoğlu ve Özel’in ekibinin Kemal Kılıçaroğlu’nun 40 yıllık özel kalemi Şükran Kütükçü'yü ayartıp kendi tarafına çektiklerini de iddia etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.