Cicaldau, Konyaspor'a penaltı kazandırdı

Cicaldau, Konyaspor'a penaltı kazandırdı
Alexandru Cicaldau (Cica)takıma ilk gol katkısını yaptı.

Konyaspor’un bu sezon Galatasaray’dan kiraladığı Alexandru Cicaldau takıma ilk gol katkısını yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Konyaspor'den Antalyaspor'la deplasmanda 1-1 beraber kaldığı mücadelede 59. dakikada Yunus Mallı’nın yerine oyuna dahil olan Cicaldau girer girmez penaltı kazandırdı.

Rumen oyuncu, Fredy’nin müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Sokol Cikalleshi yerden vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

"TAKIMA YÜZDE YÜZÜMÜ VEREREK KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM"

Alexandru Cicaldau maç sonu yaptığı açıklamada, “3 puanla ayrılabilirdik. Ama bu futbol. Her zaman neyin ne olacağı belli olmuyor. Penaltı pozisyonuna gelince takıma yüzde yüzümü vererek katkı sağlamak istiyorum. Penaltıda bunu yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum