Çiçek: Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılması

Çiçek: Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılması
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Hepimizin arzusu, gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Bunun dışında bir şey söyleyemem" dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin, "Hepimizin arzusu, gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Bunun dışında bir şey söyleyemem" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın vefat eden ağabeyi Ahmet Elitaş'ın cenaze törenine katılan Çiçek, daha sonra Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı'na geçti.

Çiçek, burada bir gazetecinin İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonuna ilişkin sorusu üzerine, "Radyodan dinlediğim kadarıyla, adli bir vakadır, adli bir işlemdir. Ben o konuda bir şey söylemem. İlk defa da yapılıyor değil. Hepimizin arzusu, gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Bunun dışında bir şey söyleyemem" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.