Çiftçiye sunulan hizmetleri takdir ettiler

Çiftçiye sunulan hizmetleri takdir ettiler
Altınekin Ziraat Odası bünyesinde KOP ve MEVKA destekleriyle birbirine entegre olarak kurulan tesisler, çiftçinin işini kolaylaştırırken, ortaya çıkan katma değeri yüksek ürünlerle geliri de artırılıyor

Konya Ovası’nın kuzeyindeki su sorununun çözüme kavuşması için yaptığı girişimlerle bilinen Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, ilçede yapılan tarımsal faaliyetlerin çiftçi lehine daha çok gelir getirir bir hal alması için de önemli girişimlerde bulunuyor.

Altınekin Ziraat Odası’nın altyapısını da güçlendirerek, tohum eleme ve paketleme tesislerinin kurulmasını sağlayan Başkan Bekir Kağnıcıoğlu, bölgedeki diğer ziraat odalarına da örnek teşkil ediyor.

Kamu kurumlarının temsilcilerinin, siyasetçilerin ve STK temsilcilerinin sık sık ziyaret ettikleri Altınekin Ziraat Odası, başarılı çalışmalarıyla takdir topluyor.

ciftciye-sunulan-hizmetleri2.jpg

BAŞKAN KAĞNICIOĞLU YATIRIMLARI ANLATTI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu ve Konya MEVKA Başkanı Sayın İhsan Bostancı Altınekin’e giderek, Altınekin Ziraat Odası tarafından faaliyete geçirilen tesisleri inceledi. Odanın eleme tesislerini ve sera tesislerini inceleyen heyet, Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu’nun nezdinde emeği geçenlere teşekkür etti.

ciftciye-sunulan-hizmetleri4.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.