Cihanbeyli modern spor kompleksine kavuşacak

Cihanbeyli modern spor kompleksine kavuşacak
Konya’nın Cihanbeyli ilçesi, yarı olimpik yüzme havuzu ile futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahalarının yer alacağı modern spor kompleksine kavuşuyor.

 

Konya’nın Cihanbeyli ilçesi, yarı olimpik yüzme havuzu ile futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahalarının yer alacağı modern spor kompleksine kavuşuyor. Gençlik ve Spor bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilecek kompleksin ihalesi yapıldı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Cihanbeyli'ye muhteşem bir eser daha kazandırıyoruz.

Yarı olimpik yüzme havuzu ile futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahalarının yer alacağı spor kompleksinin ihalesi yapıldı.  İlçe merkezimizde inşa edilecek ve gençlerimizin hoşça vakit geçirebileceği sosyal donatıların da bulunacağı dev tesisi en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretinde olacağız. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.