Cihanbeyli’de örnek belediyecilik hizmetleri

Cihanbeyli’de örnek belediyecilik hizmetleri
“Hizmete geldiğimiz günden bu yana ilçe ve merkeze bağlı mahallelerde halkımızın daha rahat yaşayabilmesi ve daha iyi hizmet görebilmesi adına sabah akşam demeden çalıştık” diyen Başkan Kale, “Verilen sözler tutuldu, Cihanbeyli örnek bir belediyecilik anl

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye başkanlığındaki 4 yılı değerlendirdi. İstanbul büyüklüğünde bir coğrafyaya sahip Cihanbeyli’de örnek bir belediyecilik çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Kale, “Türkiye’nin yüzölçümü en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’de halkımızdan aldığımız büyük güçle örnek bir belediyecilik hizmeti sergilemekteyiz. Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu bir şekilde yeni yerel yönetim anlayışıyla Cihanbeyli’ye altın çağını yaşatmanın haklı gururu yaşıyoruz. Önümüzdeki ayın sonunda 4 yılımız dolacak. Yani yaklaşık 46 aydır hizmetteyiz ve şunu net bir şekilde söylemeliyiz ki belki de 46 yılda yapılamayan hizmetler ilçemize kazandırıldı” dedi.

ALTYAPI YATIRIMLARI SÜRÜYOR

İlçeye yapılan yatırımları anlatan Başkan Kale, “Coğrafi açıdan yaşanan zorluğa (çok sayıda mahalle ve uzun mahalle yolları) rağmen ilçenin her noktasına eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan çalışmalar neticesinde mahalle yolları büyük ölçüde tamamlandı. Mahalleler sokak sokak parke taşı ile örüldü. Eksik kalan mahalle yolları 2018 yılında tamamlanmış olacak. Yine grup suyu, su şebekesi, su deposu, kanalizasyon ve su kuyusu gibi önemli yatırımlarla altyapı hizmetleri açısından ilçemizin eksikleri büyük ölçüde giderildi” diye konuştu.

manset-(6)-001.jpg

YEŞİL ALAN YATIRIMLARI

Cihanbeyl Belediyesi olarak yeşil alan yatırımlarına da önem verdiklerini, park ve Camlı Köşk projeleriyle neredeyse her mahallenin mesire, oyun ve dinlence alanlarına kavuştuğunun altını çizen Başkan Kale, Kale, hayata geçirdikleri projelerle ilçenin adeta bir şantiyeye döndüğünü vurgulayarak, “Yaptığımız projeler ile vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her türlü imkan sunulacak. Bu yapılar farklı aktiviteler ile ilçemizin sosyal hayatına yeni bir hava katacak. Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabi insanlara verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz zaman, vatandaşın yüzünde mutlu bir görüntü hali yer alıyor. Biz de onun mutluluğunu yaşayarak ilçeye hizmet çıtasını çıkarabileceğimiz en yüksek noktaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

manset-(7)-001.jpg

CAZİBE MERKEZİ: CİHANBEYLİ

İlçenin çehresine değiştiren, marka değerini yükselten yatırımlar da gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Kale, “Halka Hizmet, Hakk'a Hizmet' düsturuyla görev yapıyoruz. Geride kalman süreçte 15 Temmuz Şehitler Parkı, 15 Temmuz Şehitler Anıtı, Hüdai Parkı, Cihan Beyler Konağı, Oba Beyler Konağı, Camlı Köşkler, Sentetik Sahalar, Kapalı Pazar Yeri, Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Parkı, Gülay Samancı Hanımlar Konağı, iş merkezleri, OSB alanları ve halen yapımı süren CihanSite gibi önemli yatırımları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyeciliğin amacı insanlara en iyi en kaliteli hizmeti sağlamaktır. Bu amaçla da Cihanbeyli’nin karış karış her yerinde tüm çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

TÜM SÖZLER TUTULDU

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, 2014-2018 döneminde Cihanbeyli Belediyesi'nin üst düzeyde bir başarı grafiği çizdiğinin altını çizerek, “Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri en 1 kat fazlasıyla yerine getirdik. İlçemizin her bir köşesine adaletli bir şekilde hizmet götürdük. Farklı alanlarda kullanılacak birbirinden önemli dev eserler bu dönemde yükseldi. Şüphesiz Cihanbeyli son 3,5 yılda tarihinin altın dönemini yaşadı. Hizmet aşkı, kurduğumuz organizasyon ve ortaya koyduğumuz eserlerle tüm Türkiye'de örnek gösteriliyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra fiziki ve sosyal belediyecilikte çağ atladık. İlçemiz adeta yeniden imar edildi” şeklinde konuştu.

manset-(2)-006.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.