Cihanbeyli'de projeler masaya yatırıldı

Cihanbeyli'de projeler masaya yatırıldı
Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, gerçekleştirilen istişare toplantısında ilçeye yapılacak olan projeleri görüşerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Cihanbeyli Belediyesinde düzenlenen istişare toplantısında, ilçede hayata geçirilmesi istenilen yeni yatırım, proje ve fikirler masaya yatırıldı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Teknik Personeli ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantıda, Cihanbeyli’deki Hal Binası görüşülerek, hal binası yerine kazandırılacak olan sosyal tesis hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yıkılacak hal binasının yerine, modern bir yapı inşa edilecek. İçinde ve dışında kafeteryalarla dükkanların yer alacağı yeni halin altında katlı otopark bulunacak.
Cihanbeyli’ye modern bir bina kavuşturacaklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz ve getirme çabasındayız. Amacımız Daha güzel daha modern bir Cihanbeyli. Yıkılacak hal binasının yerine daha modern bina inşa edip Cihanbeyli’ye yeni bir sosyal aktivite merkezi kazandıracağız. Binanın oturduğu alandan geriye kalan kısım ise oturma alanlarının olduğu bir şekilde düzenlenecek. Binanın zemin katına katlı otopark yaparak Cihanbeyli’de otopark sıkıntısını da bu çalışma ile çözeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.