Cikalelshi'den "Panenka" penaltısı yorumu: 'Kalecinin yatacağını biliyordum...'

Cikalelshi'den "Panenka" penaltısı yorumu: 'Kalecinin yatacağını biliyordum...'
 Muhabir
Konyasporlu Sokol Cikalleshi, Samsunspor maçında soğukkanlılıkla attığı Panenka penaltısı için, "Böyle bir kritik maçta kalecinin yerinde durmayacağını biliyordum" dedi.

Konyasporlu Sokol Cikalleshi,Samsunspor maçında, teknik direktör Hakan Keleş başta olmak üzere izleyenlerin yüreğini ağza getiren, soğukkanlılıkla attığı Panenka penaltısı için, "Böyle bir kritik maçta kalecinin yerinde durmayacağını biliyordum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan TÜMOSAN Konyaspor'un tek golünü Panenka vuruşuyla penaltıdan kaydeden Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı formayla ligde bu sezonki 6. golünü kaydetti. Daha önce İstanbulspor, Antalyaspor, Başakşehir FK, Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarında fileleri havalandıran 33 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Konyaspor’un en çok gol atan oyuncusu durumunda.

‘3 PUANA GELMİŞTİK’

Samsunspor karşısına 3 puan için çıktıkların ifade den Sokol Cikalleshi maç sonu yaptığı açıklamada, "Bugün iki taraf için de kritik karşılaşmaydı. Samsun’un içinde bulunduğu durumun da farkındaydık ona göre hazırlık yaptık. Ciddi bir isteğimiz vardı 3 puan için ama neticede beraberlik oldu. Şehrimiz, taraftarlarımız ve armamız için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde önemli maçlar var ve ileriye bakmaktan başka şansımız yok” dedi.

‘PENALTI KULLANIRKEN KORKMADIM’

Arnavut golcü, Panenka penaltısıyla ilgili ise, “Ben çok tecrübeli ve uzun kariyere sahip bir futbolcuyum. Böyle bir penaltı kullanırken korkmadım. Böyle bir kritik maçta kalecinin yerinde durmayacağını biliyordum. Tereddüt etmedim ve korkmadım. Tek üzüldüğüm nokta maçtan 3 puanla ayrılamamak oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.