Çıkışı taçlandır

Çıkışı taçlandır
Anadolu Selçukspor, ligin 16. haftasında Bugsaşspor’u konuk edecek. Ligde üst sıralara yükselmek isteyen yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 16. hafta karşılaşmasında Ankara temsilcisi Bugsaşspor’u konuk edecek. 4 haftada 10 puan toplayarak çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak maçta Bugsaş’ı mağlup ederek üst gruptaki ekiplerin arasına girmek istiyor. Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK CENGİZ’DE

Anadolu Selçukspor ile Bugsaşspor arasında oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını Mehmet Şengül ve Kemal Mavi üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aytaç Geçgel.

ÜST GRUBU YAKALAMAK İSTİYOR

Son haftalarda çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor, 4 haftada 10 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlılar bunun neticesinde üst grupta puan farkını açmaya çalışan rakiplerini yakaladı. Yeşil-beyazlılar, yine üst grupta yer alan Bugsaşspor ile karşılaşırken, rakibini mağlup ederek kendisi de o gruba dahil olmak istiyor.

İÇ SAHADA YENİLMİYOR

Üst grubu yakalama açısından kritik bir maça çıkacak Anadolu Selçukspor, kendi evinde oynamanın avantajını sonuna kadar kullanmak istiyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon kendi evinde oynadığı 7 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.