Çıktığı ağaçta saatlerce mahsur kaldı, Konya İtfaiyesi kurtardı

Çıktığı ağaçta saatlerce mahsur kaldı, Konya İtfaiyesi kurtardı
 Muhabir
Konya’da bir apartmanın bahçesinde bulunan ağaca çıkan ve saatlerce ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için harekete geçen Konya İtfaiyesi, ağaçların arasından sadece sesi gelen kediyi eliyle koymuş gibi buldu

Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesi’nde, bir apartmanın bahçesinde bulunan çam ağacına çıkan kedi, Konya İtfaiyesi’nin operasyonuyla bulunduğu yerden dakikalar içinde kurtarıldı.

Mahallede ikamet edenlerin yavruyken bulduğu, besleyip büyüttüğü ve adeta mahallenin maskotu olan kedi, sabah saatlerinde çıktığı ağaçtan inemeyince çevre sakinleri kediyi kurtarmak için harekete geçti.

Maskot kediyi çıktığı ağaçtan indirmek için uğraşsa da netice alamayan mahalleliler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede adrese gelen Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri, ağaçların arasından sadece sesi gelen kedinin önce nerede olduğunu tespit etti. Sonra ise kedinin bulunduğu ağaca asansör yardımıyla ulaşıldı.

Ağaçta uzun süre kalan ve korktuğu anlaşılan kedi, itfaiyeci elini uzattığında ise adeta ona kendini teslim etti.

Saatlerce mahsur kalan kedi, itfaiye erlerinin yardımıyla çıktığı ağaçtan indirildi. Sonrasında ise olayın şaşkınlığı ile etrafına bakarak olay mahallinden uzaklaştı.

Mahalle sakinleri ise mahallenin maskotu olan kediyi kurtaran itfaiyecilere teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.