Çılgın bir kampanya yaptı, Konya'da etliekmek 50 liraya düştü!

Çılgın bir kampanya yaptı, Konya'da etliekmek 50 liraya düştü!
 Muhabir
Konya’nın sevilen markası Ekrem Coşkun Döner, kuruluşunun 10. yılını bedavadan biraz pahalı bir kampanyayla kutluyor. Yılbaşına kadar sürecek kampanya kapsamında tek etliekmek 50 liraya, et döner veya iskender menü 125 liraya sunulacak

Konya’da yeşil beyaz renklere sevdalı işadamı Ekrem Coşkun, gıda sektöründe faaliyete başladığı Ekrem Coşkun Döner işletmelerinin kuruluşunun 10. yılını ‘yok artık’ dedirtecek bir kampanya ile kutluyor.

dscf4070-1.jpg

2024 yılına kadar sürecek olan kampanya kapsamında Ekrem Coşkun Döner şubelerinde içinde tatlısından içeçeceğie, salatasından suyuna ve çayına kadar birçok ikramın yer aldığı et döner ve iskender menüsü 125 liraya satılacak. Aynı kampanya kapsamında başta Konya Büyükşehir Belediyesi MEDAŞ Stadyumu içinde bulunan Ekrem Coşkun Etlekmek olmak üzere etliekmek satışının yapıldığı tüm şubelerde de tek etliekmek 50 liraya müşterileriyle buluşacak.

dscf6319.jpg

EKREM COŞKUN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

İşadamı Ekrem Coşkun kampanyayı sosyal medya hesabından duyurdu. Ekrem Coşkun, “Ekrem Coşkun Döner 10 yaşında! Hikayemizin başladığı Beyşehir Çevreyolu Alakart şubemizde 10. Yılımıza özel iskender ve et döner menümüzü 125 TL, Etlekmek şubelerimizde etlekmeğimizi tüm Konya Etlekmeğe doysun diye 50 TL yaptık. Afiyet şifa olsun” dedi.

dscf7779.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.