Cinayet Şüphelisi Samanlıkta Yakalandı

Cinayet Şüphelisi Samanlıkta Yakalandı
Van'da eşini öldürdüğü iddiasıyla aranırken polis ekiplerince samanlıkta yakalanan şüpheli, tutuklandı

VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde 3 gün önce eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, samanlıkta yakalandı.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, 24 Aralık'ta ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde Şehriban Dinç'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı E.D'nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince, zanlının Tuşba ilçesine bağlı Kumluca Mahallesi'nde saklandığı bilgisini üzerine operasyon düzenlediğine yer verilen açıklamada, şöyle denildi:

"Elde edilen bilgiler doğrultusunda şüpheli şahsın yakalanabilmesi için ailesinin ikamet adresi olan Tuşba ilçesi Kumluca Mahallesi'nde 25 Aralık'ta yapılan operasyonda E.D. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli, müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Van Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.