Cinayet zanlısı baba oğul tutuklandı

Cinayet zanlısı baba oğul tutuklandı
İSTANBUL (AA) - Sancaktepe Belediye binasının önünde bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin yakalanan baba ve oğlu tutuklandı.Alınan bilgiye göre...

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe Belediye binasının önünde bir kişinin silahla öldürülmesine ilişkin yakalanan baba ve oğlu tutuklandı.

Alınan bilgiye göre 4 Ocak'ta Tayfun Sünbül, belediyedeki tapu işlemlerini hallettikten sonra, annesi ve yengesiyle birlikte taksiye bindi. Taksiye doğru koşarak gelen bir kişi silahla ateş ettiği Sünbül'ü öldürdü.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Ü.K. (22) ve cinayete azmettirdiği öne sürülen babası H.K'yı (37) gözaltına aldı.

Şüphelilerden H.K'nın 26 Eylül'de Sancaktepe'de öldürülen Murat K'nın babası olduğu, oğlunun ölümünden Sünbül ailesini sorumlu tutması nedeniyle oğlu Ü.K'ya Tayfun Sünbül'ü öldürme emri verdiği öne sürüldü.

Öte yandan Tayfun Sünbül'ün 26 Eylül'deki olaydan sonra Ankara'ya yerleştiği, tapu işlemleri için olay günü İstanbul'a geldiği belirtildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Ü.K. ile H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.