Ck Akdeniz'den Elektrik Kesintisi İddiasına İlişkin Açıklama

Ck Akdeniz'den Elektrik Kesintisi İddiasına İlişkin Açıklama
İZMİR (AA) - CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından şirketin hizmet bölgesinde borcunu ödemeyen vatandaşın elektriğinin kesildiğine ilişkin iddiaların...

İZMİR (AA) - CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından şirketin hizmet bölgesinde borcunu ödemeyen vatandaşın elektriğinin kesildiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, söz konusu kesintinin bölgede başka bir kurum tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında kabloların kopmasından kaynaklandığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, bazı basın organlarındaki "Borcunu ödemeyen vatandaşın elektriği kesildi" başlıklı haberlerin gerçek dışı bilgiler içerdiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kesintinin asıl nedenin bölgede başka bir kurum tarafından yapılan kazı çalışmaları sırasında kabloların kopmasından kaynaklandığı belirlenmiştir. Antalya, Burdur ve Isparta'da görevli tedarik şirketi olarak hizmet veren şirketimizin söz konusu kesinti ile hiçbir ilgisi olmadığını bildirir, gerekli düzeltmenin yapılmasını önemle rica ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.