Çobanoğlu adaylığını açıkladı

Çobanoğlu adaylığını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısı ile 15 Aralık’ta yapacağı ilçe kongresinde mevcutta sürdürdüğü Selçuklu İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, mevcutta sürdüğü görevine tekrar talip olduğunu düzenlenen toplantı ile açıkladı. Toplantıya; İl Başkanı Barış Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, Gençlik kolları ve partililer katıldı. Ülke yönetiminde ciddi sorunların yaşandığını aktaran Çobanoğlu, “Ülkemiz tehdit altındadır. Artan ekonomik sorunlar ülkemizde başta çalışan kesim olmak üzere emeklileri, öğrencileri ve kamu görevlilerini yaşayamaz hale getirmiş, toplumun tamamını girdaba sokmuştur. Emekli ve çalışan kesim açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilmiştir. Ekonomik, siyasal, askeri ve sosyal sorunlarla birlikte bu kırılgan yapıya plansız, programsız ülkemize sokulan 4 milyon mültecinin getirdiği sosyo ekonomik sorunlar da eklenince ülkemiz eğitim, ulaşım, barınma, istihdam gibi en temel insani gereksinimlerinin bile sağlanamadığı bir yere dönüşmüş ve özellikle gençlerimizin geleceğe yönelik umutlarını kırarak ülkeye olan aidiyetlerini zedelemiştir. Emekçi halkın her geçen gün daha da yoksullaşması, kamu mallarının ve olanaklarının yandaşlara peşkeş çekilmesi, örtülü ödeneğin AK Parti döneminde rekor kıran kullanımı, hukukun gücünden gücün hukukuna doğru bir savruluş, borç batağındaki kamu hastanelerinin giderek hizmet veremez hale gelişi,  tutuklu gazeteciler, ağzına kadar dolu ceza evleri, söylemeye dahi utandığımız çocuk istismarları ve daha nicesi. 17 yılda dindar bir nesil yetiştireceğiz dediler her yaştan sapık yetiştirdiler. Bunları kimsenin yaşatmaya hakkı yok. Biz buna izin veremeyeceğiz.  Her alanda hüküm süren adaletsizlik sarmalında bu ülkenin savrulmasına seyirci kalmayacağız. Tek adam rejimine karşı mücadeleyi sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi bugünde Türkiye’nin aydınlık geleceği için hep beraber çalışacağız. Tek adam rejimine ikinci mağlubiyetlerini yaşatarak CHP’nin genelde iktidarını sağlayacak ve tek adam rejimini tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Başkan Çobanoğlu adaylığını açıklayarak “15 Aralık 2019 tarihinde yapacağımız ilçe kongremizde yeniden ilçe başkanlığına adayım. Bugüne kadar bana destek veren yönetim kuruluna, üyelerimize, il başkanımız Barış Bektaş’a ve yönetim kurulu üyelerine, il kadın kolları başkanımız Şerife Tunç’a, gençlik kolları ve kadın kollarımıza ve bütün partililerimize teşekkür ediyorum. Kongre sonrası yeniden ilçe başkanı seçildiğim takdirde, cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak ve partimizin iktidarını sağlamak için yönetim kuruluna seçilecek olan arkadaşlarımızla ve partililerimizle çalışıp, mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

ALİ NACİ ÇOBANOĞLU KİMDİR?

 

alinaci-1024x832.jpg

1990 Konya Doğumlu Ali Naci Çobanoğlu, Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları görevi ile beraber 3 dönem Selçuklu ilçe yöneticiliği, 2 dönem Selçuklu İlçe Sekreterliği, Genel merkez delegeliği görevi ile birlikte 2 yıldır da CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı görevini sürdürmekte. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.