Çocuğun bir kadın tarafından darbedilmesine ilişkin görüntüler

Çocuğun bir kadın tarafından darbedilmesine ilişkin görüntüler
Mersin'de bir çocuğu darbederken görüntülenen kadının, öz annesi olduğu ve olayla ilgili hakkında dava açıldığı öğrenildi- Çocuğun eşinden boşanan babanın yakınlarının yanında kaldığı bildirildi

MERSİN (AA) - Mersin'de bir çocuğu darbederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan kadının, çocuğun öz annesi olduğu ve olayla ilgili hakkında dava açıldığı belirlendi.

Bir video paylaşım sitesinde 12 Şubat'ta "Mersin'de öz anne dehşeti" başlığıyla yayınlanan videoda çocuğa şiddet uygularken görülen kadının Özbekistanlı anne G.I. olduğu tespit edildi.

Kadının eşi H.T.Ç'nin, bir yakını tarafından çekilen görüntüler üzerine açtığı dava sonucu boşandığı ve G.I'den de olayla ilgili şikayetçi olduğu öğrenildi.

Suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında hakkında Mersin Adliyesi'nde "tehdit, hakaret, basit yaralama" suçlarından dava açılan kadının yargılanmasına ise önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.

Bu arada, tutuksuz yargılanacak kadının da görüntüleri çeken kişi hakkında şikayetçi olduğu kaydedildi.

Öte yandan, kız çocuğunun da eşinden boşanan babanın yakınlarının yanında kaldığı bildirildi.

Mersin'de, çocuğun bir kadın tarafından darbedilmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce inceleme başlatılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.