Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde yoğunluk yaşanıyor

Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde yoğunluk yaşanıyor
SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde havaların ısınmasıyla birlikte yoğunluk yaşanıyor. İl Özel...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde havaların ısınmasıyla birlikte yoğunluk yaşanıyor.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeğirmen Mahallesi'nde 2-14 yaş arası çocuklar ve ailelerinin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan merkez, 3 bin 800 metrekare alana kuruldu.

İçerisinde buz pistinden, 8D sinemaya, ayna odasından, çarpışan arabaya, oyuncak odasından, simülatörlü oyunlara, trenden kayak simülasyon aletine kadar çeşitli aktivite alanları bulunan merkez, çocukların gelişimine ve sosyal hayatına katkı sağlarken, ailelerin de neşeli vakit geçirmesini sağlıyor.

Merkez, 2-14 yaşındaki bireylere oyun sevgisi kazandırıp, sosyal alanda beceri yeteneklerini üst düzeye çıkarırken, güvenli bir ortamda, ilgili personel nezaretinde hizmet veriyor. Çocukların aileleriyle iletişim kurarak oyun sevgisini kazanmasını sağlarken, yaşam boyu öğrenme ve sosyal alandaki beceriler ile topluma katılımlarını ve katkıda bulunmalarını da kolaylaştırıyor.

Dinlenme ve kafe bölümleri de bulunan merkezin bahçesinde otopark, kamelya ve oyun parkı da bulunuyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte merkezdeki yoğunluk dikkat çekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.