Çocuklar bu eğitimden çok mutlu

Çocuklar bu eğitimden çok mutlu
2014 yılında Gülsüm Erik tarafından kurulan Happy Babies oyun atölyesi Konyalılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Gülsüm Erik, kız çocuğu doğduktan sonra oyun grubu arayarak Montessori eğitimi aldı. Çocuğuna oyunu öğrettikten sonra anlaşmalı olarak belli kreşlerde eğitim verdi. Konya’da anne-çocuk oyun atölyesinin büyük ihtiyaç olduğunu gören Erik, kısa zaman içerisinde kendi atölyesini faaliyete geçirdi.

İLETİŞİM BECERİSİNE BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR

Montessori eğitmeni ve Happy Babise Oyun Atölyesi kurucusu Gülsüm Erik, “Oyun grubu şeklinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızda anne- çocuk ve anne- bebeklerimiz bir arada oluyor. Biz bu eğitimize oyun grubu diyoruz. Yurt dışında bu eğitime ise workshop deniliyor.  Eğitimlerimizi hafta içi ve hafta sonu olarak yapıyoruz. Bireysel oyunlar masa başı aktiviteler olup, montessori, reggio emilia ve waldorf yaklaşımlar yer almaktadır. Yaptığımız bu eğitimler ile çocuklarımızın psikomotor, duyusal, bilişsel, dil, duyusal ve sosyal gelişimine hitap eden aktivelerde el, göz koordinasyonu, neden sonuç ilişkisi, yaratıcılık duyguları, iletişim becerilerini de elde etmek amaçlanmaktadır.

0-6 YAŞ ARASI 3 AYRI GRUBA YÖNELİK ÇALIŞMA VAR

Oyun atölyemizde 10 aydan başlayarak 5-6 yaşa kadar 42 ay arası bebek ve çocukların dahil olabileceği üç grubumuz mevcut. Eğitimlerimize Konyalı annelerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bu eğitimleri çocuklarımız ile almak isteyen annelerimiz bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir. Eğitimlerimizin dönüşü bizleri mutlu ediyor ve çalışma azmimizi artırıyor. Eğitimlerimizi alan çocuklar evlerine daha mutlu bir şekilde dönüyor ve ailelerin yaptırmakta zorlandığı konulara artık daha ılımlı yaklaşıyor” ifadelerini kullandı. (Muhammed Esad Çağla)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.