Çocuklar cami enkazından Kur'an sayfalarını topluyor

Çocuklar cami enkazından Kur'an sayfalarını topluyor
İsrail ordusunun saldırıları sonucu Gazze Şeridi'nde çocuklar Omar bin Al-Khattab Camii'nin enkazından Kur'an sayfalarını tek tek topluyor.

İsrail ordusunun saldırıları sonucu büyük yıkımın oluştuğu Gazze Şeridi'nde çocuklar Omar bin Al-Khattab Camii'nin enkazından Kur'an sayfalarını tek tek topluyor.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim'de başlattığı saldırılar Gazze bölgesinde büyük yıkıma sebep oldu. İsrail ordusunun saldırılarında yaklaşık 15 bin Filistinlinin hayatı son bulurken, binlerce Filistinli yaşadıkları bölgeden ayrılmak zorunda kaldılar. İsrail güçlerinin ibadethanelere yaptığı saldırılarda ise 88 cami enkaz oldu, 174 camide ise büyük hasar oluştu. İsrail hava saldırılarında yerle bir olan camilerden Omar bin Al-Khattab Camii'nde Kur'an-ı Kerim'ler paramparça olurken, bölgede hayatını idam ettiren Filistinliler, Kur'an'ın sayfalarını tek tek arayarak bulmaya çalışıyorlar.

Arama çalışmalarını kameraya kaydeden Filistinli, İsrail saldırılarında yaralanan kızı Ruqaya ve oğlu Ubaida'nın yırtık Kur'an sayfalarını toplamak için tüm güçleriyle enkazda çalıştıklarını ifade ederek, o anları paylaştı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.