Çocuklar diş sağlığını tiyatroyla öğreniyor

Çocuklar diş sağlığını tiyatroyla öğreniyor
Yenimahalle Belediyesi, çocuklara diş sağlığını öğretmeyi amaçlayan "Diş Mikropları Kaktüs ile Baktüs" müzikli oyununu çocuklarla buluşturdu

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi, çocuklara diş sağlığını öğretmeyi amaçlayan "Diş Mikropları Kaktüs ile Baktüs" müzikli oyununu çocuklarla buluşturdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Diş Mikropları Kaktüs ile Baktüs" oyunu, Yenimahalle Belediyesi 50.Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda ücretsiz sahnelendi.

Oyunu ilgiyle izleyen çocuklar, diş sağlığı ile ilgili yeni bilgiler edinip, kendilerine sorulan soruları cevapladı.

Kaktüs ile Baktüs isimli iki diş mikrobunun ilköğretim çağındaki Ayça ile hikayesinin anlatıldığı oyunda, mikropların Ayça'yı yanlış yönlendirerek dişlerinin çürümesine yol açması ve Ayça'nın diş sağlığını korumak için yapması gerekenler konu ediliyor.

"Diş Mikropları Kaktüs ile Baktüs" isimli oyun, 14 Nisan'a kadar her salı saat 10.00'da, her perşembe ve pazar günü de saat 14.00'te Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.