Çocuklar İçin Yeni Akıllı Saat

Çocuklar İçin Yeni Akıllı Saat
Ailelerin çocuklarını takip etmesi için.

Filip Technologies firmasından çocuklara yönelik yeni bir akıllı saat, AT&T mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunuldu. Normalde 149.99 dolar fiyat etiketi bulunan bu saat, şu an kampanya dahilinde 99.99 dolara satılıyor. Ne de olsa Noel yaklaşıyor ve bu tip dönemlerde çocuklar hediyeler almayı çok sever. Bu indirimli fiyat sayesinde de satışların iyi bir başlangıç yapması bekleniyor.

 

FiLIP 2 isimli bu saat modeli, aslında bir akıllı saatten çok, bir çocuk güvenliği cihazı. Tabii ki bir saat görevi görüyor, ancak bunun yanında güvenlikle ilgili uygulamalar da mevcut. Çocuğunuzun güvende olabileceği bölgeleri belirliyorsunuz. Diyelim ki komşularınız, oyun alanı, mektep ve park gibi. Dolayısıyla çocuğunuz bu bölgelerde olduğunda bir problem yok. Ancak bu bölgelerden çıkıp tanımsız bir bölgeye geldiğinde telefonunuza ikaz geliyor ve durumdan derhal haberdar ediliyorsunuz. GPS, GSM ve Wi-Fi kullanan aygıt, AT&T'in aylık 10 dolar ödemeli data paketiyle çalışıyor.

 

Saatin iOS ve Android telefonlarla FiLIP uygulaması sayesinde bağlantılı çalıştığını belirtelim. iOS'taki uygulamaya güncelleme gelirken henüz Android tarafında bir güncelleme yok.

 

Peki siz ne söylersiniz? Çocuklarınızın güvenliği için bu tip cihazlar ülkemizde de satılmalı mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.