Çocuklar "yangın" konusunda bilgilendirildi

Çocuklar "yangın" konusunda bilgilendirildi
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Medicana Sivas Hastanesinde tedavi gören çocuklara yangın konusunda bilgi verdi. Medicana'dan yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Medicana Sivas Hastanesinde tedavi gören çocuklara yangın konusunda bilgi verdi.

Medicana'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, çocuk servisinde tedavi gören minikler, itfaiye ekiplerince bilgilendirildi.

Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürü Osman Yılmaz, toplam 646 yangına müdahale ettiklerini belirterek, "Bu konuda kurs almış ve uzmanlaşmış personellerimiz tarafından gerek okullarda gerekse öğrencileri itfaiyeye getirerek, yangın ve güvenlik konularında bilgi veriyor tatbiki uygulamalar gösteriyoruz. İnsanların yangına karşı bilinçlenmelerini amaçlıyoruz." dedi.

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar da sosyal sorumluluk projelerini Medicana olarak önemsediklerini ifade ederek, "Yangın öncesi alınması gerekenler, yangına müdahale ve sonrasında yaşanabileceklere karşı sadece çocuklarımızın değil herkesin doğru bilgileri öğrenmeleri gerekiyor. İnşallah sağlam yeni nesiller yetiştirmeye bizler de sebep oluruz." ifadesini kullandı.

İtfaiye ekiplerince çocuklara şapka, tişört ve boyama kitabının hediye edildiği programda, Medicana Sivas Hastanesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla boyama kitabı hediye etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.