Çocuklarına işkence yaptıkları iddia edilen ABD'li çift suçlamaları reddetti

Çocuklarına işkence yaptıkları iddia edilen ABD'li çift suçlamaları reddetti
ABD'de 13 çocuğunu ev hapsinde tutup işkence uygulamakla suçlanan çift, mahkemede tüm suçlamaları reddetti.

ABD'de 13 çocuğunu zorla eve kapatıp işkence yapmakla suçlanan çift, hakim karşısına çıktı. İşkence ve zorla eve kapatma suçlarından yargılanan çift, çıktıkları ilk duruşmada suçsuz olduklarını savundu. David (56) ve Louise (49) Turpin çifti suçlu bulunursa 94 yıldan ömür boyu hapis yatacak.
Riverside Bölge Savcısı Mike Hestrin tarafından hazırlanan iddianamede, çocukların sık sık dayak yediği ve boğulmaya çalışıldığı, 1 yıl içerisinde bir kez duş almalarına izin verildiği, çocukların gün doğana kadar uyanık kalıp, tüm gün uyuduğu, oyuncaklarla oynamalarına izin verilmediği, çoğu oyuncağın evin içinde ambalajında bulunduğu, çocukların ellerinin üst kısmından fazlasını yıkarsa “suyla oynamaktan” cezaya maruz kaldıkları, çocuklara ebeveynleri tarafından bir öğün yemek verildiği, çocukların diş doktoruna hiç görünmediği ve 4 yıl boyunca doktora gitmediği, çocukların hayata dair en basit temel bilgilere dahi sahip olmadığı suçlamaları yer alıyor. İddianamede ayrıca kardeşlerden 12 yaşında olanın yetersiz beslenmeden dolayı 7 yaşında bir çocuğun kilosunda olduğu, 29 yaşındaki kadının da 37 kilogram ağırlığında olduğu belirtiliyor. 
Korkunç olay, evden cep telefonunu çalarak kaçmayı başaran 17 yaşındaki çocuğun polisi aramasıyla ortaya çıkmıştı. Eve yapılan operasyonun ardından karı kocanın gözaltına alındığı ve kötü koşullarda yataklarına zincir ve asma kilitlerle bağlı olarak yaşayan 13 kardeşin de kurtarıldığı açıklanmıştı. Başsavcı Hestrin, evden kaçıp polise giden gencin 2 yıl plan yaptığını ve öyle kaçabildiğini aktardı.

(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.