Çok Paraları Yok Ama İnançları Var: Gezlevispor

Çok Paraları Yok  Ama İnançları Var: Gezlevispor
Maddi anlamda çok iyi olanaklara sahip olmamasına karşın azim ve inançla, mahallelerini, ilçelerini, Torosları ve Konya’yı yeni sezonda başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor.

Konya'nın Hadim ilçesinde "dağ köyü" olarak da bilinen Gezlevi Mahallesi'nde yaşayan gençlerin voleybol tutkusuyla oluşturduğu Gezlevispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Gezlevispor, maddi anlamda çok iyi imkanlara sahip olmamasına karşın azim ve inançla, mahallelerini, ilçelerini ve Konya’yı temsil etmeye hazırlanıyor. 1800 rakımlı Ballıca Yaylasında kamp yapan Gezlevispor, teknik ve taktik çalışmalarını kireç tozuyla çizilmiş sahada gerçekleştiriyor. Gezlevispor, geçtiğimiz yıl Konya Büyükşehir Belediye Voleybol takımında pasör çaprazı olarak oynayan Orhan Ekik’i renklerine bağladı.

BAŞKAN TAKIMLA KAMP ALANINDA YATIYOR

Gezlevispor Başkanı Ahmet Mercan da inançlı oyuncularını yalnız bırakmıyor ve kamp alanında takımla birlikte kalıyor. Mercan yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada takıma 6 yeni transfer yapıldığını ihtiyaç halinde 2 transfer daha yapılabileceğini söyledi. Gezlevi'yi sadece Gezlevi mahallesi ile sınırlandırmamak gerektiğini, bu takımın Hadim, Bozkır, Taşkent kısaca Torosların temsilcisi olduğunu bu sezon da takımın hedefinin ilk 3 e girmek olduğunu söyleyen Mercan, “Daha maçların başlamasına 2 ay olmasına rağmen takımın özellikle kondisyon olarak hazır hale gelmesi için yaylada kampa girdik. Sadece antrenman değil gün içerisinde başta gezi olmak üzere değişik etkinliklerle sürekli aktivite halinde olduklarını hedeflere ulaşmamız için işi baştan sıkı tutmamız gerekiyor. Ayrıca takımımıza yeni transferlerin yapıldığını gerek görülmesi halinde 1-2 oyuncu daha alabiliriz” diye konuştu .

cok-paralarim-yok-ama-2.jpg

cok-paralarim-yok-ama-3.jpg

cok-paralarim-yok-ama-4.jpg

cok-paralarim-yok-ama-5.jpg

cok-paralarim-yok-ama-8.jpg

cok-paralarim-yok-ama-7.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.