Çok şükür korkacak bir durum yok

Çok şükür korkacak bir durum yok
Konyaspor’un başarılı futbolcularından Vedat Bora, korkacak bir durum olmadığını ve en kısa sürede sahalara döneceğini söyledi

Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanarak oyundan çıkan Konyasporlu Vedat Bora, korkulacak bir şeyinin olmadığını söyledi. Bora, “Çok şükür herhangi bir kötü durum yok. Pozisyonda ben baya korktum. Kırık var sandım ama şükür bir şeyim yok. Hastanede doktor tedavi etti ve fazla bir şeyim olmadığını söyledi” dedi.

‘İYİ MÜCADELE ETTİK’

Vedat Bora, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak da, “Trabzon maçında iyi mücadele ettik. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı Trabzonspor baya baskılı oynadı. Baskıyı iyi kırdığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

TRAORE DEJAVUSU

Vedat Bora’nın pozisyonu, ligin ilk haftasında yine Trabzon’da oynanan karşılaşmada ayak bileği kırılan ve sahalara halen dönemeyen Traore’nin pozisyonuyla birebir benzemiş ve oyuncunun hastaneye kaldırılması taraftarı son derece tedirgin etmişti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.