Coşkun Başbuğ'un Fatih Erbakan'a verdiği 'MOSSAD'lı yanıt gündem oldu

Güvenlik uzmanı Coşkun Başbuğ'un Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli istihbarat Albayı, Psikolojik Harp ve Güvenlik Uzmanı, Star Gazetesi Yazarı Coşkun Başbuğ'un Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

İşgalci terör devleti İsrail Gazze'de soykırıma devam ederken Türkiye uluslararası platformda soykırıma karşın etkin bir çaba serf ediyor. Bununla birlikte Gazze'deki soykırım üzerinden BAYKAR gibi yüz akımilli savunma şirketleri de hedef alınıyor.

baykara-iftira-atan-ibbni-873-2-41.webp

FARİH ERBAKAN İÇ SİYASET MALZEMESİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

İsrail terörünü en sert şekilde dile getiren, HAMAs'ın bir terör örütü olmadığını söyleyenCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve siyonistlerin hedefi olmaya devam ederken Gazze'yi iç politika malzemesi yapmaya ve hükümeti hedef almayı sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da geçtiğimiz günlerde "Gazze katliamlarında kullanılan uçakların yakıtları muhtemeldir ki Türkiye'den gönderilmiş olması" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

COŞKUN BAŞBUĞ: "BEN DE ‘FATİH ERBAKAN MUHTEMELDİR Kİ MOSSAD’A ÇALIŞIYOR’ DERİM"

Erbakan'ın sözlerine katıldığı 24 Tv'de katıldığı programda yanıt veren Coşkun Başbuğ, Türkiye'ye yönelik algı operasyonlarına dikkat çekerek "Fatih Erbakan eğer ‘Muhtemeldir ki devlet, İsrail’e jet yakıtı sattı’ diyorsa, ben de ‘Fatih Erbakan muhtemeldir ki MOSSAD’a çalışıyor’ derim." dedi.

Coşkun Başbuğ'un sözleri sosyal medyada viral oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.