CSGO Kasaları Nasıl Açılır — Tüm Yollar

CSGO Kasaları Nasıl Açılır — Tüm Yollar
Counter Strike'a yeni başlayan oyuncular, hangi vakaların olduğunu, neden gerekli olduklarını ve nasıl açılacağını tam olarak anlamıyorlar.

Counter Strike'a yeni başlayan oyuncular, hangi vakaların olduğunu, neden gerekli olduklarını ve nasıl açılacağını tam olarak anlamıyorlar. Ayrıca bu makale, özel anahtarlar gerektiren kasaları açmanın mantıklı olup olmadığını ve bunların para karşılığında satın alınması gerektiğini öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Günümüzde pek çok site skin ve kasa satın almak için hizmet vermektedir. Ayrıca internet sayfaları, Counter Strike oyuncularına ekstra para kazanma fırsatı sağlayabilecek ek hizmetler sunmaktadır. Ancak, her portal makul fiyatlarla yüksek kaliteli hizmetler ve karlı vakalar sağlayamaz. Bloodycase web sitesinde, CS GO'da gelişmiş oynanış sağlayabilecek en iyi kasalar, görünümler ve diğer uygulamalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

1.jpg

CS:GO'da Durum Nedir?

«Case» kavramı bir nesne anlamına gelir. Buz pateni pisti sırasında düşebilir. Kasa, standart dışı silahlar, gecelikler, eldivenler veya diğer yardımcı öğeler ve üniformalar içerir. tüm bu öğelere «dış görünümler» denir. Sandıklar, belirli bir eşya koleksiyonuna ait olma eğilimindedir. Böyle bir sandığın üzerine gelirseniz, içinde saklanan öğelerin listesini öğrenebilirsiniz. Bu, satın alınmadan önce davanın gerçek maliyetini anlamanıza olanak tanır. Bu şekilde, oyuncular böyle bir kasaya ihtiyaç duyup duymadıklarını veya satın almaktan kaçınmayı tercih edip etmeyeceklerini kendileri belirleyebilirler.

Sandıkta bulunabilecek nadir eşyalar arasında bir ordu silahı var. Bu tür kaplamalar koyu mavi renkle işaretlenmiştir. Maksimum nadirlik sarı deridir. Bazen bir yıldız işaretiyle işaretlenebilir. Bıçak gibi nadir eşyalar bu tür değerlere sahiptir. Bir oyuncu aynı mezhebe sahip on görünüm toplamayı başarırsa, gelecekte bunları daha yüksek rütbeli bir öğeyle değiştirebilir.

Counter Strike Oyununda Vaka Almanın Tüm Yolları

Vakalar her zaman önemli ve iyi dolu değildir. Çoğu zaman, bu, düşük ve orta dereceli öğelerin bulunduğu standart bir settir. Ancak, iyi ve pahalı davalar almanın yolları vardır. Bu yöntemler şunları içerir:

  • Özel yerleşik VAC hile önleyicilerle korunan CS GO sunucularında normal bir oyun. Yerleşik korumayı gösteren bir amblemin varlığı, kartın yasallığını garanti eder. Böylece geçişi için oyuncular kasa alabilir. Bu durumda ana koşul, oyunu tamamen bitirmektir. Birleştirip oyundan çıkamazsınız. Kuralları çiğnediğim için yasaklayabilirsiniz.
  • IDLE sunucularında oynamak. Bunlar özel oyunculardır. Onlarda buz pateni pistleri beş dakikadan fazla sürmez. Bu tür küçük yarılar (turlar) sayesinde, oyuncuların kasalar da dahil olmak üzere daha sık damla alma şansı daha yüksektir.
  • Çeşitli operasyonlara katılım. Bu yöntem ücretlidir, battle pass almak için belirli bir miktar para ödemeniz gerekir. Kullanıcılar bir dizi göreve erişebilir. Başarıyla tamamlanması için oyuncu, belirli şirketlerden çeşitli eşyalar, sandıklar ve hatta kasalar alacak. Gelecekte, bu kasalar kullanılabilir veya satışa sunulabilir.
  • Arkadaşlardan veya özel sitelerden satın almak. Bunun için özel olarak belirlenmiş bir siteden kasa satın almayı seçerseniz, portal seçimini dikkatlice düşünmelisiniz. Gerekli işlevlere sahip olmalı, güvenilir olmalıdır. Uzmanlar ve deneyimli CS GO oyuncuları, Bloodycase çevrimiçi kaynağına dikkat etmenizi tavsiye ediyor.

Counter Strike'da vaka almanın resmi yollarının listesi böyle görünüyor. Ücretsiz bir sandık almak için seçenekler var. Ancak, önemli risklerle birlikte gelirler. Bu nedenle, bu tür kararlar hem avantajlarını hem de dezavantajlarını göz önünde bulundurarak dikkatli bir şekilde alınmalıdır.

bloodycase-by-tombanch-dewdrqs-fullview.jpg

Anahtarlar Nasıl Alınır?

Bu nedenle, CS GO kasalarını elde etmek için özellikleri ve seçenekleri zaten anladık. Şimdi açmak için anahtarlarla uğraşmaya değer. Kasalar biraz şansla ücretsiz olarak alınabiliyorsa, anahtarları almak o kadar kolay değildir, onlar için gerçek para ödemeniz gerekir.

Bu tür anahtarların ortalama maliyeti 3 dolar civarında değişiyor. Bu nedenle, her seferinde bir anahtar almak için para vermek mantıklı değildir. Sandığın pembe veya kırmızı kategoriye ait iyi bir cilt içerme olasılığı yüksekse veya kasada bir bıçak olabilirse bir anahtar satın alabilirsiniz.

Her ne kadar bazen bir oyuncu ücretsiz bir anahtar alma şansı yakalayabilir. Bazen tematik forumlarda ve çeşitli topluluklarda özel çizimler yapılabilir. Böyle bir şans şansı azdır, ancak burada prensip geçerlidir: oyuncu ne kadar çok denerse, başarı şansı o kadar artar. Bu nedenle, daha aktif olmak için biraz zaman ayırabilirsiniz. İlgi göstermek size ödül olarak ücretsiz bir CS GO kasası alma şansı verecektir.