CÜ Rektörü Kocacık'tan SESOB Başkanı Köksal'a ziyaret

CÜ Rektörü Kocacık'tan SESOB Başkanı Köksal'a ziyaret
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocacık, Ahilik Haftası dolayısıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Boşkuş ile Köksal'a ziyarette bulundu.

Rektör olarak görev yaptığı süre içinde her zaman esnaf teşkilatıyla uyum içinde çalıştığını aktaran Kocacık, ziyarette, üniversite ile Sivas arasındaki işbirliğini yapılan etkinlikler ve girişimlerle her zaman güçlendirmeye çalıştığını vurguladı.

Yapılan yatırımlarla öğretim üyesi, öğrenci ve personel sayısının arttığını aktaran Kocacık, üniversite olarak Sivas'ın gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Esnaf teşkilatı ile çalışmaya devam edeceklerini, Köksal'ın talebi üzerine Ahilik ile ilgili bir kitap çıkarmak için çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Kocacık, esnafların Ahilik Haftası'nı kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Köksal da Kocacık’ın görev yaptığı süre içerisinde güzel çalışmaları olduğunu belirterek, rektörlük seçiminde Kocacık ve ekibine başarılar diledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.