Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken "Abdüllatif Şener" paylaşımı

Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken "Abdüllatif Şener" paylaşımı
Cübbeli Ahmet Hoca, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermedim" diyen Milletvekili Abdüllatif Şener hakkında açıklamalar yaptı

Kamuoyunca "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermedim" sözleriyle gündem olan CHP 27. Dönem Konya Milletvekili Abdüllatif Şener hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Abdüllatif Şener Beyefendi, çok akıllı bulduğum ve ekseriyetin Fetö’ye kandığı dönemlerde Fetö’nün yurtdışı bağlantılarını ve ğayr-i millî olduğunu idrâk eden çok az siyâsetçiden biri olduğuna şâhitlik ettiğim bir şahsiyettir. Abdüllatif Bey’in bazı sözleri çelişkili gibi gözüküyorsa da -eğer bu sözleri aklı yerindeyken söylediyse- onun yapmak istediği şey muhalefetin anlayabileceği şeyler kabîlinden değildir.

Kendisi: “Geçersiz oy attım” derken, bunun istenildiğinde tespit edilecek bir şey olduğunu bilemeyecek kadar ğabî değildir. Demek orada da ayrı bir zekâvet örneği sergilemiştir. Zekâ öyle bir şeydir ki; zekî kimsenin boş laflarında bile hikmet aranırken, ğabâvet sâhiplerinin hikmetli sözlerinde bile kimse bir mânâ aramaz. Aslında o kendisiyle alay ettirecek bu sözleri bilinçli bir şekilde sarf ederek birçok beyinsizle istihzâ etmektedir.

Ne zamandır CHP’de nasıl durabildiğini merâk ediyordum. Şimdi rey atmadığını duyunca meseleyi anlamış oldum. Nasıl olsa kâr ediyor ama kâr ettirmiyorsa bunda bir mahzûr görmemiş demektir. Bu vesîle ile kendisine bundan sonraki hayâtında başarılar dilerim."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.