Cübbeli Ahmet'le, Saadetli Abdülkadir Karaduman arasında "normalleşme" atışması

Cübbeli Ahmet'le, Saadetli Abdülkadir Karaduman arasında "normalleşme" atışması
‘Cübbeli Ahmet’ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saadetçi Abdulkadir'in İsrâîl açıklaması, "Dînime söven bâri müselmân olsa" sözünü hatırlattı." dedi.

Milletvekilliğine CHP listelerinden seçilen Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın İsrail ile normalleşme girişimlerini ihanet olarak görmesine Cübbeli Ahmet’ten "Biz de buna katılıyoruz ama Saadet'in HDP ile birlikteliği ne anlama geliyor. HDP ve PKK'nın arkası Siyonizm'e dayanmıyor mu, kimi kandırıyorsunuz! Bu milleti saf mı sanıyorsunuz?" tepkisi geldi.

Meclis'te yaptığı konuşmada İsrail'le normalleşmeye tepki gösteren Karaduman, "İsrail'le yapılacak herhangi bir anlaşma; toprakları gasp edilen, evleri yağmalanan mazlum Filistin halkı özelinde bütün Müslümanlara ihanettir. İsrail bir terör devletidir ve coğrafyamız için en büyük tehdittir." dddi.

ca.jpg

CÜBBELİ AHMET: BU MİLLETİ SAF MI SANIYORSUNUZ?

Abdulkadir Karaduman'ın bu sözlerine kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlütepki gösterdi.

‘Cübbeli Ahmet’ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Saadetçi Abdulkadir'in İsrâîl açıklaması, "Dînime söven bâri müselmân olsa" sözünü hatırlattı."dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü şu sözleri kullandı:

“Abdulkadir Karaduman namındaki Saadet vekili İsrail’le barışmanın tehlikeli olacağından bahsediyor. Biz de buna katılıyoruz ama Saadet'in HDP ile birlikteliği ne anlama geliyor. HDP ve PKK'nın arkası Siyonizm'e dayanmıyor mu, kimi kandırıyorsunuz! Bu millet sizin hamasi nutuklarınıza aldanacak kadar saf değildir! Bu milleti saf mı sanıyorsunuz?

"İRAN’IN SURİYE’DE BULUNMASINI SAVUNAN DA SEN DEĞİL MİSİN?"

İran’ın 1200 senedir Yahudi’yle barışık olduğuna dair ilmî ve Arabî kitapları okumaktan âciz kaldı isen bu konuyu delilleriyle açıklayan Sabir Meşhur’un videolarına da mı ulaşamadın? Artık bu millet sizin gibi İrancı saadetiz Saadetçilerin, Yahudi’yle muharip gibi görünüp Yahudi’yle müttefik olan ve bugüne kadar hiçbir Siyonist’le çarpışmayıp sâdece Müslümanlarla savaşan ve onların vatanlarını işgal eden İran’la dost olmasının Ehl-i Sünnet’e ve devletimize ne büyük hainlik anlamına geldiğini idrak etmiştir. Dolayısıyla siz bizi değil başkalarını kandırmaya uğraşın.”

HDP'Lİ VEKİLE DE TEPKİ

Öte yandan HDP'li Oya Ersoy'un kandil gecesi TBMM'de yaptığı ve Osmanlı'yı ve İslam dinini hedef aldığı videoyu da paylaşan Cübbeli Ahmet, "HDP’ye rey verenler içerisinde zerre kadar îmânı olanlar, şu HDP’li vekilin Reğâib Gecesi’nde Meclis kürsüsünden dînimize ettiği hakareti duyunca bakalım ne yapacaklar?" dedi.

AK Parti iktidarına 'gerici' diyen Ersoy, "Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 yıl önceki dini toplum ilişkilerini ve 2 bin 500 yıl önceki Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir." ifadelerini kullanmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.