Çubuk Halk Eğitimi Merkezinden yaşlılara kaplıca tatili

Çubuk Halk Eğitimi Merkezinden yaşlılara kaplıca tatili
ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitimi Merkezi tarafından başlatılan bir proje kapsamında, huzurevinde kalan yaşlılar kaplıcaya tatile gönderildi. Çubuk Abidin...

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitimi Merkezi tarafından başlatılan bir proje kapsamında, huzurevinde kalan yaşlılar kaplıcaya tatile gönderildi.

Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi'nde kalan ve sağlık durumu elverişli yaşlılar, Kızılcahamam ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otele kaplıcaya tatile götürüldü.

Merkez Müdürü Recai Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin açtıkları "nefesle terapi kursu" kapsamında öğretmen Emel Demirci koordinasyonunda yürütüldüğünü söyledi.

İlk kafilede 6 kişinin bulunduğunu anlatan Özdemir, kaplıcada bir hafta kalacaklarını ifade etti.

Demirci ise kendilerine destek olan otel yetkililerine teşekkür ederek, "Huzurevinde kalan hayatlarında tatil yapmamış, kimsesiz vatandaşların yalnız olmadıklarını, devletin yanlarında olduğunu hissettirmek istedik. Projeyle yaşları itibarıyla meydana gelen bazı sağlık sorunlarının termal tedavi yöntemleri ile tedavi edilmelerini de amaçlıyoruz. İnşallah bu projelerin devamını getireceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.