Çukurca'daki çatışma

Çukurca'daki çatışma
Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuşlar İbrahim Akarsu, Nazmi Kapucu ve Muammer Arı'nın Kayseri'deki ailelerine acı haber ulaştı- Şehit Akarsu'nun babasının 2 yıl önce, kardeşinin ise geçen yıl trafik k

KAYSERİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kayseri 1. Komando Tugayı'nda görevli uzman çavuşlar İbrahim Akarsu, Nazmi Kapucu ve Muammer Arı'nın Kayseri'deki ailelerine acı haber verildi.

İbrahim Akarsu'nun (26) Yunus Emre Mahallesi'ndeki baba evine gelen askeri yetkililer, şehidin annesi Türkan ve kardeşi Hasan Akarsu'ya acı haberi verdi. Fenalık geçiren Türkan ve Hasan Akarsu'yu yakınları teskin etmeye çalıştı.

Acı haberi alan Akarsu ailesinin komşuları ve yakınları aileye taziyelerini iletti. Şehidin evinin balkonuna da Türk bayrağı asıldı.

Bekar olan Şehit İbrahim Akarsu'nun babasını iki yıl önce, kardeşi Yılmaz'ı da geçen yıl trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

- Şehit Nazmi Kapucu

Şehit Nazmi Kapucu'nun (38) İldem Fatih Mahallesi'ndeki baba ocağına da acı haber ulaştı.

Kapucu'nun eşi Tuğba Kapucu'ya acı haberi askeri yetkililer verdi. Şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Kübra Nur ve Esra Nur adında iki kızı olan şehidin, Kayseri'nin Tomarza ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu, anne ve babasının da burada ikamet ettiği öğrenildi.

- Şehit Muammer Arı

Şehit Muammer Arı'nın (30) Talas ilçesinin Mevlana Mahallesi'ndeki evine şehadet haberi ulaştı. Görevli askerler, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi şehidin eşi Hacer Arı'ya verdi.

Eşinin şehit olduğunu öğrenin Arı, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kızı Dilara'yı ise sağlık görevlileri teskin etmeye çalıştı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.