CUMA BULUŞMASINDA BİSİKLET HEYECANI

CUMA BULUŞMASINDA BİSİKLET HEYECANI
​​​​​​​ Cuma Namazı’nı Başbakanlık Toki 2016 Camii’nde kılan Başkan Altay, namaz sonrasında mahalle sakinleri ile bir araya geldi ve "Güle Oynaya Camiye Gel" Projesi kapsamında 40 gün sabah namazına gelen çocuklara bisikletlerini hediye etti.  

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın gelenek haline getirdiği Cuma buluşmaları devam ediyor. Her hafta farklı bir camide gerçekleşen Cuma buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerileri alınıyor, vatandaşlar yönetime katılıyor. Bu kapsamda Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Beyhekim  Mahallesi oldu. Başbakanlık Toki 2016 Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla görüşen Başkan Altay, belediye hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri  ve birim müdürleri eşlik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, namaz sonrasında Selçuklu Belediyesi tarafından çocuklara camiyi sevdirmek amacıyla düzenlenen "Güle Oynaya Camiye Gel" Projesi kapsamında 40 gün boyunca camiye sabah namazına devam eden çocuklara bisikletlerini hediye etti. Proje kapsamında bisiklet dağıtımına devam ettiklerini ifade eden Başkan Altay, "60 gün içinde 40 gün camiye gelen çocuklarımızın isimleri hocalarımız tarafından tutuldu ve şuanda % 100 yerli olan bisikletlerin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak birçok proje gerçekleştirdik ama en güzel projelerden birisi Güle Oynaya Camiye Gel Projesi oldu. Çocuklarımız bu yaz tatilini unutmayacaklar, onlar için çok güzel bir etkinlik oldu. 40 gün camiye gelmenin mükafatını da şimdiden almış oldular. Umuyorum ki onlar bir ömür boyu camilerimizin cemaati olacaklar. Yaz ayları boyunca camilerimiz cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle şenlendi. Tüm cemaatimize ve din görevlilerimize de çocuklarımıza gösterdikleri hoşgörüden dolayı teşekkür ediyoruz. Proje ile camilerimizin sosyal ve kültürel hayatın merkezi olması konusunda önemli bir farkındalık oluşmuş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yılda da bu projeler artarak devam eder" dedi.

Bisiklet dağıtımından sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelen başkan Altay, bölgenin sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine ortak akıl toplantısına katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.