Cumhur İttifakı yerelde son kez masaya oturuyor

Cumhur İttifakı yerelde son kez masaya oturuyor
Ortak heyet, çalışmayı tamamlayarak 15 Aralık'tan sonra kamuoyuyla paylaşmayı planlıyor

AK Parti ve MHP heyetleri, 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde işbirliği yapılacak Büyükşehir, il ve ilçelere yönelik faaliyetlerini bu hafta tamamlamayı planlıyor.

İlk kez 26 Ekim'de bir araya gelen ortak heyet, şu ana kadar 10 kez toplandı. Geçtiğimiz hafta 2 kez bir araya gelen heyet, bu hafta yapacağı toplantıyla faaliyet üzerindeki son detayları yaparak sürecin bitirilmesine ve çalışmayı 15 Aralık'tan sonra kamuoyuyla paylaşılmasına karar verdi.

Çalışmanın içeriğine ilişkin nihai kararı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli verecek.

Heyet, çalışmalarının kapsamını, işbirliğinin yapılacağı il ve ilçeleri, seçimlerde kullanılacak ortak adayların belirlenmesi gibi konuları ele aldı.

Heyetin çalışmalarının tamamlanması, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde ortak aday çıkaracağı yönündeki beklentileri güçlendirdi.

Heyetin çalışmalarının kamuoyu ile paylaşılmasından sonra, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.