Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü ne müjdesi verecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü ne müjdesi verecek? Müjde ne? Siz de tahminlerinizi yorumlarda paylaşın..

Dün yaptığı konuşmasında Doğu Akdeniz'deki gelişmelere de değinen ve kararlılık mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr'i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz'de ülkemize dayatılmaya çalışılan Sevr'e boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, cuma günü vereceği bir müjdeyle 'yeni bir döneme geçileceğini' söyledi.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamasının ardından sosyal medya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cuma günü açıklayacağını söylediği  ‘müjdeyle çalkalandı.

Peş peşe tahminlerde binlerce kullanıcıdan kimileri Türkiye’nin Karadeniz ya da Akdeniz’de gaz veya petrol bulduğunu yazarken, kimileri altın madeni keşfettiğini paylaştı.

Tahminler ekonomi paralelinde ilerlerken, Ankara kulislerinde dolaşan iddia ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cuma günü KKTC Başbakanı Ersin Tatar'la bir araya gelmesinin ardından müjdeyi kamuoyu ile paylaşacağı yönünde.

Bu ve benzer yöndeki spekülasyonlara sosyal medya hesabı Twitter’dan yanıt veren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Biz de Pusula TV olarak vatandaşlara "Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü ne müjdesi verecek" sorusunu sorduk. İşte cevaplar

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar