Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık bebeği görünce aracını durdurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık bebeği görünce aracını durdurdu
Deprem konutun anahtar teslimi için Adıyaman'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yolda ailesinin kucağında gördüğü 4 aylık bebeği kucağına alarak sevdi.

Adıyaman'da düzenlenecek olan 350 bininci deprem konutun anahtar teslimi için Adıyaman'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yolda ailesinin kucağında gördüğü 4 aylık bebeği kucağına alarak sevdi.

aw580019-02.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇOCUKLARA DA OYUNCAK DAĞITTI

350 bininci konutun anahtar teslimi için Adıyaman'a gelen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yol güzergahında kendisine sevgi gösteren vatandaşların arasında 4 aylık bir bebeği görünce konvoyu durdurdu. Bebeği kucağına alıp seven Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara da oyuncak dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık Muhammet Fatih Karanfil bebeğe altın taktı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.