Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de
Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın Washington'daki Nükleer Güvenlik Zirvesi kapsamında bir araya gelmesinin beklendiği bildirildi

WASHINGTON (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın Washington'daki Nükleer Güvenlik Zirvesi kapsamında bir araya gelmesinin beklendiği bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki liderin, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi esnasında vakit elverdiği ölçüde ikili görüşme yapacakları belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan'ın ziyaretinin ikili ziyaret olmadığına dikkat çekerek, zirvenin uluslararası boyutunu hatırlattı.

Erdoğan'ın zirveye Obama'nın davetiyle katıldığı ifade edilerek, zirve boyunca liderlerin birlikte olacağı, ayrıca vakit elverdiği ölçüde ikili görüşme yapmalarının beklendiğini kaydedildi.

Bu arada Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, bugün yaptığı basın toplantısında, Başkan Obama'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile zirve kapsamında burada bulunduğu süre içinde bir araya geleceklerini söylemişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.