Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın düğününe katılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın düğününe katılmış
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın 2010 yılındaki düğününe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı ve haberleştirildiği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş oldu.

Aslen Afyonkarahisar Emirdağlı gurbetçi bir bir ailenin çocuğu olarak 1982'de Brüksel'de dünyaya gelen Mahinur Özdemir Göktaş'ın, 2010 yılında Brüksel Bölge Milletvekili iken AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'in Özel Kalem Müdürü Rahmi Göktaş ile evlendiği ve Hidiv Kasrı'nda yapılan düğün merasimine o zaman "Başbakan" olan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile birlikte katıldığı ortaya çıktı.

mahinur-ozdemir-evlendi-80909-b.jpg

HABER OLARAK BASINDA YER ALMIŞ

Anadolu Ajansı tarafından haberleştirilen ve abonelerine servis edilen düğün haberi şöyle:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemir ile Rahmi Göktaş'ın düğün törenine katıldı. Başbakan, Hidiv Kasrı'nda yapılan düğüne, eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile birlikte geldi. Düğün töreninde çifti tebrik eden Başbakan Erdoğan, gelin ve damatla aile fotoğrafı çektirdi. Göktaş'ın, AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'in Özel Kalem Müdürü olduğu belirtilirken, çiftin nikahının Belçika'da kıyıldığı öğrenildi. Düğün törenine, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda davetli katıldı."

mahinur-ozdemir-2.jpg

EMİRDAĞ'DA NİŞAN YAPMIŞLAR

Mahinur Özdemir ve Rahmi Göktaş'ın düğünden önce Afyon Emirdağ Öğretmenevi'nde yaptığı nişan fotoğrafları da basına yansıdı.

mahinur-ozdemir-evlendi-20052-b-300x266.jpg

AİLESİ TRT TÜRK'E KONUK OLMUŞ

Öte yandan Belçika'da yaşayan Mahinur Özdemir'in ailesinin yıllar önce TRT Türk'e konuk olduğu ortaya çıktı.

95511047-9763-4cd4-b853-cc5bc9ae2e6c-740x420.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.