Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fildişi Sahili'ne gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fildişi Sahili'ne gitti
İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak için özel uçak "TUR" ile 13.10'da Fildişi Sahili'ne gitti.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı...

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak için özel uçak "TUR" ile 13.10'da Fildişi Sahili'ne gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinden TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile bazı ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da Fildişi Sahili'ne hareket etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.